Evacuatie- en ontruimingsmiddelen

Om te kunnen adviseren over evacuatiemiddelen spreekt een ruime ervaring in het ontruimen voor zich.

Al sinds de oprichting van DCS Advies en Begeleiding adviseren wij en begeleiden wij deze oefeningen, “what’s in a name”!

Binnenkort zullen op initiatief van DCS Advies en Begeleiding de ontruimingsprofessionals hun bijdrage gaan leveren aan een nieuw nationaal en internationaal initiatief, we gaan u op de hoogte houden!

Het plan is om basisinformatie over evacueren en ontruimen beschikbaar te stellen aan een ieder die behoefte heeft aan deze ontruimingskennis en –kunde. Alle relevante partijen sluiten aan bij dit initiatief.

DCS Advies en Begeleiding is verreweg één van de meest betrokken spelers in de markt als het gaat om meedenken en uitproberen van nieuwe evacuatie- en ontruimingsmiddelen.

De sleepmatrassen van vandaag zouden zonder input van DCS Advies en Begeleiding niet meer dan ontruimingsdoeken zijn.

Als het gaat om eisen betreft hygiëne in de ‘Zorg’ is de communicatie tussen leverancier en fabrikant van groot belang, al vanaf 2003 zijn wij hier actief mee.

Alleen het beste en het meest praktische bieden we u aan:

Ontruimingsstoelen met als eyecatcher de Bsure Exsit ontruimingsstoel voor verticaal en horizontaal transport van minder mobiele mensen. De enige ontruimingsstoel waarvan men kan zeggen dat die geen concurrenten heeft!

Sleepmatrassen en ontruimingsdoeken, het assortiment van s-cape-pod spreekt inmiddels overal tot de verbeelding.

Diverse ontruimingshulpmiddelen; meer info volgt.